KOCAMI ( EŞİMİ ) TAKİP ETTİRMEK İSTİYORUM ?

KOCAMI ( EŞİMİ ) TAKİP ETTİRMEK İSTİYORUM ?
Tarih : 2021-05-09 21:58:52 Yazar: Admin

Kocamı takip ettirmek istiyorum; bazı durum, neden ve olaylardan dolayı eşini takip ettirme düşüncesine kapılan bayanların dedektif şirketlerinden sık sık destek aldıkları bir konudur diyebiliriz. Burada verilen hizmet bütünüyle fiziksel takipten ziyade teknolojik cihazların kullanılması, tahmini hareket noktalarında gözetleme için planlamalar yapılması ve raporlanıp kişisel tahminlerin hizmeti alan kişiye sunulmasıyla alakalıdır diyebiliriz.

 

Koca Takibinde Kritik Noktalar Nelerdir?

Kişiler farklı zaman dilimlerinde beyan ettiklerinin dışında noktalarda, hal ve hareketlerde bulunabilmektedir. Eşler ise yapılmış olan bu beyanların veya tahminlerin arkasında güçlü bir delile ulaşabilmek için bize gelerek kocamı takip ettirmek istiyorum gibi taleplerde bulunmaktadırlar. Peki kocamı takip ettirmek istiyorum şüphesiyle gelen kadınlara daha net sonuçlar verebilmemiz için tespit koca takibinde dikkat etmelerini istediğimiz kritik noktalar nelerdir?


  1. Takip edilecek kişinin günlük rutinleri bize sözlü veya yazılı olarak bildirilmelidir.
  2. Kişinin hobileri ve günlük rutinlerinin dışında zaman zaman yapmaktan ya da gitmekten keyif aldığı alanlar bildirilmelidir.
  3. Eskiden veya güncel dönemde sık sık yapmayı istediğini belirttiği veya hayalini kurmuş olduğu şeylerin ne olduğu belirtilmelidir.
  4. Sizlerin gitme ihtimali olduğu, yapma ihtimali olduğunu düşündüğünüz tüm bilgileri bizlere bildirilmelidir.
  5. Teknolojik ortamlardaki tavrı, tutumu ve sosyal ağ hesaplarının adresleri tarafımıza ulaştırılması gerekiyor.


  6.  

Yukarıda bulunan beş maddeye benzer ayrıntılar yüz yüze görüşmede uzman tarafımızdan sizlere birer birer aktarılacak olup tüm kritik noktalar belirlendiğinde fiziki ve sanal takipler başlatılmak için her şey hazır olacaktır.
 

Koca Takibinde Kullanılan Teknikler?

Bizlere kocamı takip ettirmek istiyorum gibi bir konuyla gelen tüm ziyaretçilerimiz için elbette ki onlarca farklı teknikle bu hizmeti verdiğimizi bildirmek isteriz. Fakat takip edilecek kişinin yaşam koşulları, günlük rutinleri incelendiğinde takip edilecek teknikler ve şartlar planlanmaktadır.


  • Yakın takip yapılarak kişinin gün içerisindeki yapmış olduğu ve gittiği bütün mekanlara yakın takip yapılarak fotoğraflanmaktadır.
  • Uzak takip gün içerisinde belirli zamanlarda veya şüphe duyulan zamanlarda yapılan takip çeşididir. Yine bu teknikte de delil toplamak adına fotoğraf çekimleri vs yapılmaktadır.
  • Sanal takip, kişinin paylaşımları, yapmış olduğu işlemler kvkk koşullarına uymak koşuluyla takip etme işlemine verilen isimdir.
  • Yine yasal koşulları kırmadan, sınır aşmadan yasal dinlemeler yapılmaktadır. Fakat bu durum için resmiyete başvurmanı gerektiğini de unutmamanız gerekiyor. Gerekli yasal işlemler sizlerin veya bizlerin tarafından yapılması durumunda işlem ayrıntıları başlatılacaktır. 


  •  

Sonuç Raporlarında Karşılaşacaklarınız

Genel olarak bakıldığında kişiler kocamı takip ettirmek istiyorum hizmetini bizlerden aldıklarında çok farklı ve ilginç sonuçlar bekleyebilmektedirler. Fakat bazı durumlarda nerdeyse çok fazla bir olumsuz konunun olmadığı veya kişinin olayları fark edip bir süre dikkatli hareket ettiği olabiliyor. Bu iki konu olmadığı ve beklenilenin olduğu durumlarda gerekli raporlar, resimler, videolar kişilere delil olarak kullanılabilmesi adına teslim edilir.